Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Camp de Túria: S’unixen per iniciar un Cicle de Música comarcal amb un acord signat per 9 municipis


L’eslogan del cicle serà Fent comarca, frase que recull a la perfecció la finalitat d’este conveni: crear més sentiment de comarca amb la organització d’esdeveniments culturals conjuntament.
El dilluns 1 de febrer se formalitzà al Saló de plens de la Pobla de Vallbona el conveni entre 9 pobles de la comarca. Vilamarxant, la Pobla de Vallbona, Nàquera, Benissanó, Riba-Roja de Túria, Bétera, l'Eliana, Llíria i Olocau enceten un cicle de concerts que començarà en abril a Vilamarxant. El torn de Bétera serà en setembre.

Aquesta iniciativa, a la qual van ser convidats tots els ajuntaments de la comarca, tracta de fomentar la col·laboració dels diferents municipis per a construir un espai de dinamització lingüística d'abast comarcal, a través de l'eslògan "Fent comarca".
 
A l'Eliana ja s´'ha organitzat la primera iniciativa vol retre homenatge a Ovidi Montllor, cantant, músic i compositor valencià, compromès amb la llengua, la justícia i l'activisme social, per la qual cosa s'ha promogut la celebració d'aquest cicle de música en directe amb la participació de grups locals amb la finalitat d'establir vincles comuns amb la resta de municipis de Camp de Túria quant a l'ús i la promoció del valencià.

Cada municipi es farà càrrec de la contractació del grup o grups i la despesa per cartelleria, publicitat i difusió dels actes serà compartida pels 9 ajuntaments.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon