Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Compromis de Riba-roja deplora l'actuació del regidor de Riba-roja Pot Rubén Ferrer i li demana la dimissió

 El grup COMPROMIS que encapçala Rafa Folgado en Riba-roja ha emès un comunicat aprovat en la seua assemblea i que transcrivim al final de l'article en el que demana la dimissió del regidor de Riba-roja Pot Rubén Ferrer.

Es tracta de les actituds adoptades pel regidor de Riba-roja Pot, Rubén Ferrer, reconegudes en la premsa per ell mateix, segons les quals va voler intimidar i pressionar al regidor d'Esquerra Unida Rafa Gómez indicant-li en una reunió de la Plataforma Salvem Porximos que li havia gravat una conversa. posteriorment el regidor de Riba-roja Pot ha negat qu existira l'enregistrament i ha manifestat que ho va fer per a pressionar al regidor d'Esquerra Unida. En el camí, el propi alcalde, Robert Raga,  ha iniciat una investigació per a determinar si han existit o no enregistraments, pel greu que açò pot significar ja que es tracta de possibles converses entre regidors triats pel municipi actuant en l'àmbit de la seua representació institucional.


El comunicat de COMPROMIS per Riba-roja és el següent:

"Donades les notícies i les informacions afegides a aquestes, aparegudes, en mitjans de comunicació, respecte a l'actuació del regidor Rubén Ferrer, portaveu de "Riba-roja puede", en l'Ajuntament de Riba-roja de Túria El col.lectiu de COMPROMÍS PER RIBA-ROJA reunit en assemblea extraordinaria vol dir:

Deplorem que, membres del consistori -votats per la ciutadania- en lloc d'honorar la responsabilitat que els ha segut confiada; es dediquen a desacreditar-la amb un comportament impropi d'un representant del poble. Com ha succeït en el cas de la gravació-en dependències consistorials- feta pel regidor de “Riba-roja puede”, Rubén Ferrer, de la conversa mantinguda entre el regidor de EUPV, Rafa Gómez Muñoz, i el regidor i regidora de “Ciudadanos”, Paco Caparrós i Teresa Ruiz; i tot amb la intenció de desacreditar les persones i/o a les formacions polítiques.

Pensem que els representants polítics són referents de la ciutadania, i com a tals han de guiar la seua conducta per la senda de l'honestedad i la legalitat. Sols així esdevindran autoritat legal i moral. I per això aquelles persones que en l'exercici de la representació que els ha estat otorgada realitzen activitats il.legals i immorals, deixen de tenir l'autoritat que escau al càrrec i per tant queden inhabilitades per a desenvolupar-lo.

Conseqüentment per tant es vegem amb el deure inexcusable, de demanar-li al regidor Rubén Ferrer que presente la dimissió i pose el seu càrrec a diaposició de la formació que representa, “Riba-roja pot” per tal que esta puga substituir-lo per altra persona que represente la dita formació amb l'honorabilitat i integritat de la qual els votants son mereixedors."

 Rubén Ferrer segon per la dreta davant el micròfon


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon